Műhelyre lenne szükséged? Kattints ide!

Vállalkozást indítanál, vagy meglévő vállalkozásod telephelyét cserélnéd le egy új, komfortos helyiségre? Az Esztergomi Inkubátorház kiváló választás lehet, hiszen most két modern – száz és kétszáz négyzetméteres – műhely közül is választhatsz! Sőt, a műhelyhez kedvezményes áron irodát is bérelhetsz! Az Esztergomi Inkubátorház nemcsak hogy megfizethető helyiségeket kínál, de segíti a vállalkozás fejlődését, beilleszkedését a helyi- és regionális gazdaságba, valamint szükség esetén technikai, adminisztrációs és szakmai hátteret biztosít!

Cikkünkben összegyűjtöttük a 8 leggyakrabban ismételt kérdésre a választ!

➤ Mi a funkciója az inkubátorháznak?

Az inkubátorház a kezdő vállalkozások úgynevezett inkubációját segíti elő. Az üzleti inkubáció kifejezetten az induló vállalkozások fejlesztésének eszköze, amely részükre komplex szolgáltatásokat és többnyire működési (inkubációs) teret nyújt. Az eszköz alkalmazásának köszönhetően jelentősen csökkenthető a kezdő vállalkozások bukási aránya, javítható az innovációs teljesítményük és gyorsítható a növekedésük!

➤ Milyen műhelyek állnak rendelkezésre az Esztergomi Inkubátorházban?

A 100,23 négyzetméteres műhelyhez 78,01 m2 munkatér, 6,05 m2 öltöző, 4,68 m2 közlekedő és 3,25 m2 hulladéktároló tartozik, míg a 193,48 négyzetméteres műhelyhez 171,26 m2 munkatér, 8,87 m2 öltöző, 4,87 m2 zuhanyzó, 4,80 m2 közlekedő és 3,68 m2 hulladéktároló tartozik. A műhelyek bérleti díja bruttó 4.000 Ft/hó/m2.

➤ A műhelyhez irodát is bérelhetek?

Igen, az Esztergomi Inkubátorházban jelenleg 4 iroda közül választhatsz, melyeknek 22-26 négyzetméter közötti az alapterületük. Sőt, az első 12 hónapban garantáljuk számodra a bruttó 2.400 Ft/négyzetméter/hó árat!

➤ Tárgyalásokra, megbeszélésekre, konferenciákra tudnak külön helyiséget biztosítani?

Igen! Az Esztergomi Inkubátorházban tárgyalóhelyiség és konferenciaterem is rendelkezésre áll, amely kedvezményes áron vehető igénybe!

➤ A bérleti díj mellett milyen rezsiköltséggel kell számolnom?

Az iroda-, tárgyaló és konferenciaterem bérleti díja minden közüzemi díjat (áram, fűtés, klíma, víz) tartalmaz, műhelyek esetében pedig kedvező közüzemi díjakat biztosítunk az épület nagyfokú energiahatékonysága végett. Továbbá ingyenes internethasználatot és ingyenes parkolást is nyújtunk bérlőinknek!

➤ Miért pont Esztergomot és az inkubátorházat válasszam?

Komárom-Esztergom vármegye az ország egyik legnagyobb ipari centruma, azon belül pedig Esztergom az éllovas! Tehát nem is kérdés, ez a legjobb hely a vállalkozásodnak! Az inkubáció folyamataként pedig az első években segítjük a beilleszkedésed a helyi- és regionális gazdaságba is!

➤ Milyen további szolgáltatásokkal tudják segíteni a vállalkozásomat?

Szakmai (pénzügyi, jogi, üzletfejlesztési, marketing) tanácsadásokkal, adminisztratív (fénymásolási, digitalizálási, postakezelési) tevékenységekkel, valamint networking (együttműködési, kapcsolatépítési) lehetőségekkel. További szolgáltatásainkat ide kattintva tekintheted meg!

➤ Tetszenek a feltételek! Személyesen is ellátogathatok?

Igen! Az Esztergomi Inkubátorházban lehetőség van személyes konzultációra is, ahol 30 percben megismerheted a létesítményt, illetve az általunk kínált szolgáltatásokat. A konzultációra az alábbi űrlap kitöltésével tudsz időpontot foglalni!