Bemutatkozás

Esztergom Megyei Jogú Város Önkormányzata a TOP – 1.1.2-16-KO1-2017-00003 azonosító számú „A helyi gazdaság fejlesztéséért – inkubátorház építése Esztergomban” című pályázat keretében valósította meg a mintegy 400 négyzetméter alapterületű kétszintes Inkubátorházat a Mátyás király utca 33. szám alatt.

Milyen helyiségekből áll az Inkubátorház?

A földszinten recepcióval és büfével ellátott fogadótér, valamint 2 műhelynek alkalmas helyiség, míg az emeleten 4 irodahelyiségből álló blokk, egy tárgyaló, egy konferenciaterem, vizesblokk és teakonyha található.

Kiknek nyújtunk segítséget?

Az Inkubátorház olyan induló vállalkozásoknak nyújt segítséget, akik tevékenységük végzéséhez nem rendelkeznek megfelelő helyiséggel, irodatechnikai és kommunikációs berendezésekkel. Továbbá vállalkozásuk fejlesztéséhez tanácsadásra, különböző szolgáltatásokra és együttműködésre van szükségük.

Milyen segítséget nyújtunk?

Az Inkubátorház megkönnyíti a vállalkozások létrehozását és fejlődését, a piaci viszonyoknál kedvezőbb környezetet teremt, továbbá az első években segíti beilleszkedésüket a helyi- és regionális gazdaságba, valamint technikai és szükség esetén szakmai hátteret biztosít számukra.

Mit kínálunk?