Vállalkozást indítanál 2024-ben és irodára lenne szükséged? Kattints ide!

A legtöbb kezdő vállalkozó mikor megtudja milyen költségekkel jár egy iroda fenntartása, úgy határoz, hogy home office-ban kezdi el a munkát. Az Esztergomi Inkubátorház nemcsak hogy megfizethető irodahelyiséget kínál, de segíti a vállalkozás fejlődését, beilleszkedését a helyi- és regionális gazdaságba, valamint szükség esetén technikai, adminisztrációs és szakmai hátteret biztosít!

Cikkünkben összegyűjtöttük a 7 leggyakrabban ismételt kérdésre a választ!

➤ Mi a funkciója az inkubátorháznak?

Az inkubátorház a kezdő vállalkozások úgynevezett inkubációját segíti elő. Az üzleti inkubáció kifejezetten az induló vállalkozások fejlesztésének eszköze, amely részükre komplex szolgáltatásokat és többnyire működési (inkubációs) teret nyújt. Az eszköz alkalmazásának köszönhetően jelentősen csökkenthető a kezdő vállalkozások bukási aránya, javítható az innovációs teljesítményük és gyorsítható a növekedésük!

➤ Milyen irodák állnak rendelkezésre az Esztergomi Inkubátorházban?

Jelenleg 4 iroda közül választhatsz, melyeknek 22-26 négyzetméter közötti az alapterületük. Továbbá az első 12 hónapban garantáljuk számodra a bruttó 2.400 Ft/négyzetméter/hó árat! Így a legkisebb – 22,56 m2 területű – irodánkat a piaci árnál kedvezőbben, bruttó 54.144 Ft/hó áron bérelheted!

➤ Az irodahelyiség bérleti díja mellett milyen rezsiköltséggel kell számolnom?

Elsőre nehéz elhinni, de nálunk nem kell plusz rezsiköltséget fizetned! A bérleti díj tartalmazza a közüzemi díjakat (áram, fűtés, klíma, víz), az internethasználatot, az ingyenes parkolást és a közös teakonyha használatát.

➤ Miért pont Esztergomot és az inkubátorházat válasszam?

Komárom-Esztergom vármegye az ország egyik legnagyobb ipari centruma, azon belül pedig Esztergom az éllovas! Tehát nem is kérdés, ez a legjobb hely a vállalkozásodnak! Az inkubáció folyamataként pedig az első években segítjük a beilleszkedésed a helyi- és regionális gazdaságba is!

➤ Milyen további szolgáltatásokkal tudják segíteni a vállalkozásomat?

Szakmai (pénzügyi, jogi, üzletfejlesztési, marketing) tanácsadásokkal, adminisztratív (fénymásolási, digitalizálási, postakezelési) tevékenységekkel, valamint networking (együttműködési, kapcsolatépítési) lehetőségekkel. További szolgáltatásainkat ide kattintva tekintheted meg!

➤ Tárgyalásokra, megbeszélésekre, konferenciákra tudnak külön helyiséget biztosítani?

Igen! Az Esztergomi Inkubátorházban tárgyalóhelyiség és konferenciaterem is rendelkezésre áll, amely kedvezményes áron vehető igénybe!

➤ Tetszenek a feltételek! Személyesen is ellátogathatok?

Igen! Az Esztergomi Inkubátorházban lehetőség van személyes konzultációra is, ahol 30 percben megismerheted a létesítményt, illetve az általunk kínált szolgáltatásokat. A konzultációra az alábbi űrlap kitöltésével tudsz időpontot foglalni!